Идва пролет, температурите се покачват, а идващите Великденски празници са идеалното

...
Идва пролет, температурите се покачват, а идващите Великденски празници са идеалното
Коментари Харесай

Насладете се на вкусна Великденска трапеза и прекрасна почивка за празника! Вила Булгара Еко е райско кътче, което ви очаква само на 40 минути от Варна

Идва пролет, температурите се повишават, а идващите Великденски празници са идеалното време да си подарим една прелестна и изцяло заслужена отмора. Съвсем покрай Варна, единствено на 40 минути път с кола, се намира райско място, където можете да си починете в неповторима конюнктура, да опитате от най-вкусните и здравословни гозби, да посетите едни от най-красивите, емблематични и исторически места на България и всичко това да е измежду все по-раззеленяващата се природа.


Става дума за неповторимата „ Вила Булгара Еко “. Тя се намира в село Кюлевча и ви подсигурява прелестна отмора – в спокойната и тиха природа надалеч от шума на града. 
Стаите на хотела са бутикови, издържани във винтидж жанр, пропити с дъха на цветни аромати и романтика, стилно декорирани с внимание и грижа.



Усещането за комфорт се добавя от гальовен памучно-сатенен текстил „ Ван Клиф “. Комплексът разполага с 14 стаи, оборудвани с всички екстри, измежду които климатик, мини-бар, сателитна телевизия и безвъзмезден wi-fi.



„ Вила Булгара еко “ разполага с отопляем басейн, подържащ непрекъсната температура, даже в по-хладните месеци, комфортни шезлонги с шалтета и чадъри.



Зоната за релакс е със независими дамска и мъжка съблекални, разполага със сауна, парна баня и стая за разтривки. Предлагат се разнообразни лечения – релаксиращи, подмладяшащи, анти стрес, ароматерапии.



Стигаме и до една от гордостите на неповторимия комплекс – ресторантът. Повече от 50 % от храните, които се оферират в него, са от биопродукти. Менюто е добре уравновесено и съобразено със сезонните еко артикули, които особено се сортират за клиентите, а ястията са сътворени с доста обич и ентусиазъм, по този начин, че да оставят наситени всички сетива и стремежи.


От „ Вила Булгара Еко “ внимават от кое място идват продуктите и по какъв начин се отглеждат. Предлага се и магическа глетчерна вода от Мадара.



Истинското наслаждение е вечер, когато има жива музика, и в ресторанта се понесат звуците на джаза и евъргрийните.


Специално за Великденските празници Вила Булгара Еко е подготвила неповторим пакет. той включва три нощувки, неповторима вечеря с петстепенно меню, три спа процедури, разходки, доста дарове и други изненади.


На територията на хотела има тиймбилдингова зала, както и конферентна, която може да одобри разнообразни събития. За по-голямо улеснение има копирни услуги, скенер, факс и мултимедиен проектор. Там се провеждат семинари, образования и разнообразни представяния.


Градината на комплекса е също неповторима със своята хубост.


Всичко това – ситуирано на голяма територия, което ви подсигурява успокоение и тишина измежду природата на 600 м надморска височина.
Съвсем близо са доста исторически български места – Мадарския конник, Шуменската цитадела, Плиска, Преслав, Етнографския музей и църквата в село Кюлевча, както и Манастира на бенедиктинките.



Сред другите преимущества на „ Вила Булгара Еко “ са забавните направления за феновете на езотериката, разходка с лидер из еко пътеките на Мадарското плато и подножието му, образуване пикник в гората, демострация на умения месене на обреден самун и обредни баници, стратегия с достоверни фолклорни песни и танци.



Собствениците на " Вила Булгара Еко " оферират и още една забавна къща за посетители - " Вила Булгара Етно ".



Тя също се намира в с. Кюлевча и е основана за хората, които избират уединението и тишината или просто избират да си провеждат ваучър с другари, необезпокоявани от нищо и никого. Къщата се отдава чартърен на правилото на самообслужването и разполага със:


- седем двойни стаи, от които 3 с алтернатива за разтегателно канапе и 2 с разтегателен диван. Пълният потенциал на къщата е 21 госта.
- Четири стаи са завършени като двустайни жилища - две изцяло независими (непреходни) стаи с малко предверие, общ вход и баня с тоалетна. Една изцяло независима стая със хигиеничен възел и една стая- вид мезонет на две равнища с обща баня и тоалетна.
- всяка от стаите разполага с тв приемник


- на приземния етаж се намира механата на къщата, оборудвана с всичко належащо (печка, миялна, котлони, ледник, фризер, барбекю, посуда и огромна маса за всички гости)


- външна лятна кухня с барбекю
- огромен двор с обособени обособени кътове за отдих
- външен басейн.
- паркинг
- при предпочитание опция за кетъринг, доставен от ресторанта на " Вила Булгара Еко ".


За контакти:
www.villabulgaraeco.com
адрес: с. Кюлевча, ул. “Хаджи Димитър “1, 9972 Мадара
Телефон за резервации: +359 892 604 150
Телефон за контакт: +359 892 504 178
Факс: +359 52 63 20 80
e-mail: [email protected]
Обзаведено от ot stilvera.com
" Вила Булгара Еко " във фейсбук
" Вила Булгара Етно " във фейсбук

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР